www.scada.ro

despre noi stiri

Stiri

LIDL alege ETA Automatizari si in 2013

Parteneriatul dintre LIDL si ETA Automatizari Industriale continua

alt

Colaborarea dintre LIDL si ETA Automatizari, inceputa in finalul anului 2011, continuata in 2012, va fi extinsa si in anul 2013 prin deschiderea de noi magazine.

Astfel, in anul 2013, se va depasi numarul de 40 de magazine deschise pana in prezent, firma ETA Automatizari Industriale, fiind cea care a dezvoltat sistemului de administrare si control al cladirii(BMS) in fiecare dintre acestea.
 

Sistem BMS finalizat la Galleria Arad

ETA Automatizari Industriale a finalizat sistemul BMS  la Galleria Arad

alt

ETA Automatizari Industriale e implementat sistemul BMS la shopping mall-ul dezvoltat de compania GTC in Arad. Toate subsistemele (iluminat, HVAC, generator, etc) sunt integrate folosind PLC-uri si module I/O de la Wago GmbH. Protocolul de comunicatie ales a fost LON. Valorile parametrilor monitorizati in camp sunt centralizate intr-un dispecerat unde ruleaza aplicatia SCADA/HMI Genesis 32 de la Iconics.

A fost implementat un program automat de functionare a subsistemelor, oferind insa dispecerilor si posibilitatea generarii de comenzi de la distanta pentru schimbarea starilor echipamentelor de camp. Dispecerii pot verifica valorile monitorizate folosind schemele HMI generate in aplicatia Genesis32.
Alarmele sunt gestionate de servere de alarme, iar evenimentele sunt pastrate in baze de date pe perioade lungi de timp.
Exista si posibilitatea vizualizarii grafice, in timp real dar si istoric, a evolutiei parametrilor monitorizati.
 

Participare seminar Iconics Vision 360° - Lednice, Cehia

IconicsETA Automatizari Industriale a participat la seminarul   ICONICS - VISION 360° World Tour  in perioada 4-6 octombrie 2011, care a avut loc in Lednice, Cehia . In cadru seminarului au fost prezentate noutatile aduse de ultima versiune a softului pentru dezvoltarea sistemelor SCADA, ICONICS - GENESIS64™ , precum si prezentarea celor mai noi pachete: pentru managementul enegiei(Energy AnalytiX™), pentru detectarea si diacnoza unei posibile functionari defectoase a echipamentelor (Facility AnalytiX™). De asemenea, au fost prezentate si ultimele imbunatatiri aduse pachetelor Hyper Historian, BizViz,  MobileHMI™, TrendWorX64, AlarmWorX64.
Citeşte mai mult...
 

Grupul israelian GTC alege ETA Automatizari Industriale

Galleria mall Arad

Grupul israelian GTC, care deţine pe piaţa locală trei proiecte sub brandul Galleria, a deschis in 6 oc­tombrie un nou mall la Arad. Cu o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi, mall-ul oferă arădenilor 100 de magazine ale unor brand-uri naţionale, globale, dar şi locale.

ETA Automatizari Industriale, a fost aleasa pentru dezvoltarea sistemului de administrare si control al cladirii(BMS), in cadru celui mai nou si  modern  proiect din Arad - Galleria mall.


 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 

LIDL deschide astazi primele 11 magazine nou construite

LIDL deschide 11 magazine noi

Discounterul german Lidl, parte a grupului Lidl-Schwartz, intrat pe piaţa locală anul trecut prin achiziţia magazinelor Plus Discount, va deschide în data de 10 octombrie, 11 magazine construite de la zero.

ETA Automatizari Industriale, jucator activ pe piata sistemelor BMS/SCADA,  a implementat sistemul de administrare si control al cladirii(BMS) in toate cele 11 noi locatii LIDL.


 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Certificare ISO 14001

alt

In luna mai 2011, organismul de certificare in sisteme de management al calitatii, mediului si securitatii informatiei Simtex-OC a emis certificatul ISO 14001 pentru ETA Automatizari Industriale.

Sistemul de management de mediu implementat de ETA Automatizari Industriale indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005 si acopera intregul obiect de activitate.

Actiunea de certificare pe standardul de mediu face parte din preocuparea strategica a ETA Automatizari Industriale de a-si intregi politicile de calitate si responsabilitate a business-ului conform cerintelor ISO 9001, ISO 27001 si ISO 14001.
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
feed-image RSS Feed